Importam si comercializam:
piatra, piatra colorata naturala, piatra cuart, covor cuart, pavaj curte, covor piatra, pardoseli piatra, covor quart, covor piscina

Importam si comercializam:
piatra, piatra colorata naturala, piatra cuart, covor cuart, pavaj curte, covor piatra, pardoseli piatra, covor quart, covor piscina


piatra, piatra colorata naturala, piatra cuart, covor cuart, pavaj curte, covor piatra, pardoseli piatra, covor quart, covor piscina

CE ESTE UN COVOR DE PIATRA?

 
La Eco Corkline, înțelegem că, casa Dumneavoastră sau proiectul comercial în curs, are nevoie de un finisaj final care să-l deosebească de restul finisajelor clasice.
 
Nisipul și piatra colorată din pardoselile poliuretanice, se referă la nisipul de culoare naturală, care este realizat din piatră de cuarț extras din munte, cu culoare naturală, rezistență bună la compresiune, având o textură apropiată de efectul pietrei naturale. Piatra de cuarț natural colorat este de înaltă calitate, cu culoari stabile în timp, rotunjime, cu mai multe tipuri de dimensiuni, rezistență chimică și calitate stabilă și fiabilă.
 
Ceva atât de contemporan în design, cât și o calitate excepțională a produselor noastre, sunt o caracteristică care adaugă acel aspect unic al spațiului, indiferent dacă este în interior sau în exterior.
 
Gama noastră diversă de soluții de pardoseală din rășină poliuretanică vă permite să faceți exact acest lucru.
 
Piatra noastră, se poate colora într-o gamă uimitoare de nuanțe, pardoselile se pot adapta oricărui spațiu imaginabil, adăugând acea notă de finisare sofisticată.
 
Decorativ, fără rosturi, ușor de întreținut, rezistente la uzură și extrem de durabile sunt doar câteva din calitățile covoarelor și pardoselilor noastre de cuarț. 
 
Pardoseala poliuretanică de cuarț este un strat de pietriș decorativ, durabil, rezistent la intemperii și rezistent la pete, care este perfect pentru orice spațiu.
 
Finisajul său texturat o face o pardoseală anti-alunecare excelentă pentru orice alee de acces, trotuare, terase, garaje și parcări, spații comerciale sau industriale care necesită durabilitate și tracțiune.
 
Un covor sau pardoseală din piatra de cuart, este un finisaj de podea făcut din nenumărate pietricele de cuart mărunte, de dimensiuni cuprinse între 0.4 - 7 mm care sunt legate între ele printr-o rășină poliuretanică hidroizolantă special concepută pentru acest rol.
 
Culorile, dimensiunea granulelor și finisajul pot fi adaptate conform cerințelor Dumneavoastră.
 
Un covor decorativ de cuart este ușor de întreținut. Este suficient o cantitate mică de apă caldă și o perie sau un Karcher de presiune pentru a avea o suprafața ca și nouă.
 
UTILIZARE

 

• Produse pentru protejarea suprafețelor – acoperire

• Rezistenta fizică/Îmbunătățirea suprafeței

• Creșterea rezistivității prin limitarea conținutului de apă

• Ca masă de acoperire impermeabila, aplicata în câmp continuu, având rol de strat de uzură și decorativ , în medii cu diverse solicitări mecanice, chimice, factori de mediu etc.;

• În domeniul pardoselilor industriale și civile, pentru spatii de producție, servicii, terase, spații comerciale, depozite, vestiare, suprafețe de parcare, piscine etc.;

• Se poate aplica pe beton de ciment, beton armat și alte suprafețe compatibile orizontale și vertical, la interior sau la exterior, în domeniul construcțiilor industriale și civile.

AVANTAJE

• Aplicare ușoară, aspect decorativ deosebit de piatra naturala;

• Aderenta buna la suport și rezistente mecanice deosebite;

• Rezista la șocuri mecanice, radiații ultraviolete și acțiunea factorilor meteorologici;

• Decorativ, semilucios, aderent;

• Se poate spală cu furtunul cu apa și soluții de detergenți în apa.

• Consum specific de 10 kg/m2, în orice culoare din catalogul de culori universal.